Guide til amerikansk Netflix (USA)

Har du allerede den mest populære online streamingtjeneste på verdensplan eller overvejer du at anskaffe det, så kan det kraftigt anbefales at anskaffe sig den amerikanske Netflix-version, da du får adgang til ca. 10 gange så mange serier og film, og endda til billigere penge.

Vælger du den danske udgave betaler du 79 kr. om måneden og får adgang til ca. 1.700 film- og serietitler. Vælger du derimod den amerikanske udgave, betaler du kun 45 kr. om måneden ($8) og får adgang til lige omkring 14.000.

Differencen skyldes de danske licensaftaler på materialet Netflix må streame, men du kan nemt og hurtigt omgå begrænsningen der sættes på den danske udgave og springe direkte til den amerikanske.

Det er oven i købet så nemt og hurtigt, at alle kan finde ud af det. Læs videre og se hvordan.

Det tager kun få minutter at sætte op og du kan prøve helt gratis.

Opdatering 13-03-2015: Der har i medierne, den sidste tid, floreret historier og rygter om at Netflix har lukket for muligheden for at bruge VPN og DNS services til at skifte geo-lokationen.

Det er dog KUN i forbindelse med brug at TorGuard, hvilket ikke – og aldrig har været – en af vores anbefalinger her på siden. Med andre ord, Unlocator og Unblock-Us virker stadig som de hele tiden har gjort.

Hvordan fungerer det med Netflix fra USA?

Lad os først kigge på hvordan det rent faktisk fungerer og hvordan du får adgang til USA-versionen.

Når du logger på Netflix fra enten din computer, TV, spillekonsol, TV-boks eller andet, kan Netflix se på din IP adresse, at du kommer fra Danmark. Du får derved tildelt de film- og serietitler der umiddelbart er rettigheder til her i landet.

Vi skal derfor have Netflix til at tro vi kommer fra USA, hvor du helt lovligt kan se mange flere film og serier. Det kan gøres på flere forskellige måder.

Rent teknisk

Du kan få adgang til amerikansk Netflix på 3 måder. Via en VPN (en tredjeparts-server i f.eks. USA du opretter forbindelse til, som du streamer al data igennem), en proxy (server du streamer gennem – ofte via din browser på computeren) eller vha. DNS (ændring af navneserver på din egen computer/enhed/netværk og hvad vi kommer til at fokusere på her). Hvis det lyder skræmmende, så bare rolig. Jeg forklarer dig præcist hvad du skal gøre og der er intet teknisk i det. Alle kan finde ud af det 🙂

Fælles for de 3 metoder er, at Netflix ser vores IP adresse som værende fra USA og derved automatisk åbner op for al det indhold andre amerikanere har adgang til (ca. 8 gange så meget som os danskere – og stigende).

Metode 1: Unlocator

Første og bedste metode er Unlocator, som faktisk er en dansk service.

Unlocator virker ved at du kobler din DNS (domænenavn server) op på Unlocator’s.

Unlocator virker til mange forskellige enheder, som f.eks. iPhone, iPad, Android (smartphones og tablets), Mac, Windows, Apple TV, Roku, Playstation 3, Playstation 4, Xbox 360, Xbox One, Wii, Wii U, PS Vita, forskellige smart TV’er som LG smart TV, Samsung Smart TV, Sony og mange flere. Listen er lang! På Unlocators hjemmeside findes der udførlige guides til samtlige enheder.

Du har også mulighed for at installere Unlocator direkte på din router, så alle enheder, der tilgår internettet, vil du kunne se Netflix fra USA på. Følgende guide viser hvordan det foregår på Windows 7.

Sådan får du adgang til amerikansk Netflix med Unlocator på din PC med Windows 7:

 1. Først skal du navigere til Unlocators hjemmeside, hvor du skal oprette en konto. Det gøres nemt ved at udfylde informationer som illustreret. Se screenshot her:Unlocator opret konto
 2. Næste side viser dig status på din nuværende opsætning (som selvfølgelig ikke er færdig endnu, så stress ikke over det røde ”kryds”). Du skal gå videre til opsætning ved at klikke på en af knapperne markeret på billedet:

  Unlocator opsæt enhed
  Opsæt din(e) enhed(er) ved at klikke på en af de markerede knapper.
 3. Nu kommer du til oversigten over hvilken enhed, eller enheder, du ønsker at installere på. Jeg vælger Windows 7:

  Unlocator: vælg en enhed
  Vælg den enhed du ønsker at opsætte Unlocator på.
 4. Nu er det så nemt med Windows 7, da der allerede er lavet en færdig guide på Unlocators hjemmeside. Så bare følg den:

  Unlocator - guide til Windows 7
  Følg guiden til Windows 7.

Der er guides til alle enheder på deres hjemmeside, så det er bare om at komme i gang. Jeg har prøvet den til Windows og det er nemt at hurtigt at sætte op – selv for personer uden nogen form for computer-snilde.

Gå til Unlocator >

Metode 2: Unblock-Us

Unblock-us fungerer på samme måde som Unlocator og koster ca. det samme ($5 ~ 30 kr./md).

Sådan får du amerikansk Netflix vha. Unblock-us:

 1. Gå ind på hjemmesiden Unblock-Us, indtast din e-mail og klik “Start Trial“.
 2. Derefter klikker du “How to Setup” og vælger systemet der matcher dit (fx Mac eller Windows).
 3. Herfra kan du vælge den nemme løsning og download deres software, eller du kan opsætte manuelt (bare følg guiden).
 4. Genstart din enhed(er) og log ind på Netflix USA.

Det var det!

Gå til Unblock-Us >

Unblock-Us: Gratis prøveperiode

Unblock-Us er gratis at prøve i 7 dage, hvorefter det koster $5 om måneden (~30 kr.) Du skal ikke bruge dit kreditkort for at komme i gang og du kan afmelde til hver en tid. Vælger du at fortsætte, bliver det samlet beløb alligevel under det du betaler for Netflix Danmark (ca. 75 kr. i alt mod 79 kr.)

Betaling

Efter at have modtaget flere spørgsmål i forbindelse med hhv. dansk og amerikansk betaling, synes jeg det er det værd at knytte et par ord til emnet.

Betaling af Netflix USA med kreditkort

Ønsker du den amerikanske version til amerikanske priser ($7,99 ~ 45 kr.), kan du godt bruge dit danske kreditkort.

Du skal bare oprette dig hos en af valgmulighederne beskrevet ovenfor, logge på den service du har valgt og sætte din geografiske placering til USA. Du vil herefter blive præsenteret for den amerikanske pris når du går til tilmeldingssiden hos Netflix.

Indtast nu dine kortoplysninger og navn, men sæt “zip code” (postnummer) til en i USA. Du kan Google dig frem til et nummer, bruge Google Maps eller bruge den klassiske “90210”, som alle kender.

Hvis den skriver noget med at postnummeret ikke stemmer overens med adressen, så prøv et andet postnummer.

Betaling af Netflix USA med Paypal

Vil du betale for den amerikanske version og bruge Paypal, skal du oprette en amerikansk Paypal-konto. Det findes der flere guides til på engelsk, så prøv en Googlesøgning.

Jeg vil meget gerne svare på spørgsmål, hvis der f.eks. er en speciel enhed du ikke kan få sat op eller lignende. Du kan stille dit spørgsmål i en kommentar nedenunder og du er også meget velkommen til at dele dine erfaringer. God fornøjelse 🙂

Det med småt: Ifølge advokat Martin von Haller Grønbæk med speciale i IT, vurderes det juridisk lovligt at skifte til den amerikanske version (kilde). AHOT.dk fralægger sig dog ethvert ansvar for evt. udelukkelse fra Netflix. Hvis du er okay med dette, venter der en masse ekstra film og serier til dig, men husk det er på eget ansvar.